A nevem Ena, ez pedig az én online menedékem, ahol elsősorban a gondolataimat, érzéseimet, valamint hosszabb-rövidebb írásaimat gyűjtöm össze. De találhatsz még nálam ezenkívül egyszerű grafikai munkákat, és néha olyan dekorációs ötleteket is, amikkel az otthonom igyekszem hangulatosabbá varázsolni. Írok, mikor jókedvem van, mert szórakoztat, és írok akkor is, ha szomorú vagyok, hogy segítsen kimászni a mocsárból. Ha másnak is tetszik, amit itt művelek, akkor már van harmadik ok is. Bővebben... >>>


Make Love Not Warcraft.Honlapszerkesztéshez.Amy világa.Borostyán Sziget.Remie kuckója.Lothlorien.Macskaszem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 r ó l a m a k t u á l i s b e t ű k k é p e k d e k o r

// frissítések // hírek // a legújabb tartalom //

Tizen... hatodik morzsa?

A ragyogásról.

Jól vagyok.

A legszebb mondat, amit leírhatok. Mert ha nem hazugság, benne van minden, ami kell nekem. És ez nem csak a mosolyom hajnalban, ami a fogkrém ízű csók után titok maradt a sötétben, hanem kicsit a mennydörgés is, ami két napja visszhangzott a hátam mögött, mikor rácsaptam a lakás ajtaját a tehetetlenségemre.

Mágikus ragasztóba akarom mártani a merszem, de nyakig, hogy ne vihesse el tőlem megint az idő, mert annyira szeretem, amikor nem félek az lenni, aki vagyok, és elfelejtem szégyellni magam amiatt, ami boldoggá tesz.

Olyan hatalmas erő ez, mintha kiolthatatlan gyertyaláng volnék az esőben, akire egy nap váratlanul maga a Hold kacsint le. Vele nevetnék, mert közben bizalmasan elárulná nekem, igazából én is egy csillag vagyok, éppen akkora erővel izzó pontocska, mint bárki más. És ennél szebbet nem is mondhatna. Mégis, azt hiszem, alig változna valami, csupán egyszerűbb lenne a képlet, hiszen idefentről nézve egészen aprónak tűnnek még a gondok is.

Jól vagyok. Kérdőjel nélkül.

2016.01.13. 17:45, Ena

Képek és egy kis más.

Sok kicsi sokra megy.

Apróságokkal érkeztem ma, mert jelenleg nem sok összeszedettséget igénylő dologra vagyok képes. ^^ De csak mert túlságosan pörgök. Ha megtudom az okát, ígérem elkapom, és egy befőttes üvegbe zárom kicsit, hogy megmutassam itt is. Szóval. Először jöjjön egy nagybetűs KÖSZÖNÖM mindenkinek, aki inspirál, még azoknak is, akiknek fogalmuk sincs róla. Ti visztek előre, remélem egyszer viszonozhatom!

Frissítettem a polcom, eddig tetszik az e heti könyv, bár teljesen más sztorira számítottam, mégsem mondanám, hogy megbántam, amiért felmászott a kihívásom listájára.
Apropó korhatáros történetek. Írtam az utóbbi időben néhány újabb tonks/remus mesét, amik ártatlannak indultak, de a végére mindig elveszítem a fejem, vagyis azt hiszem, inkább ők, így nem mindig publikálásra érett dolog lesz a firkálgatás vége. Viszont sok-sok emlékük nyomja még így is a fejem hónapok óta, szóval csak legyen inkább egy ilyen ködös ígéret a be nem fejezett mondat vége.

Ami most következik, azt már elhoztam egyszer, csak elfelejtettem véglegesíteni a fenti képek menüben, de pótoltam is hirtelen, hiszen mégiscsak egy hihetetlenül lényeges dologról van szó. Szóval, jöjjenek ismét (és utoljára) az intim képek rólam és a páromról, leginkább azoknak, akik nem bánják, ha hamar megöregszenek. ^^

Végül gyártottam egy új háttérképet is. Hozierről, mert még mindig bele vagyok zúgva a zenéjébe, és ráadásként még az arca is túl tökéletes, és van egy közös tulajdonságunk, és vele még A templomba is bemennék. Ikonikus kultúra klipként és aztán élőben is, mert nem linkelhetem elégszer.


Teljes méretért /1366x768/ csak kattints a képre!

Sok nevetést kívánok! Ez egy különleges nap.
 

2016.01.08. 14:01, Ena

Tizenötödik morzsa.

A kétszínűségről.

Minden szörnyeteg a fájdalom és a seb édes gyermeke. Emberbőrben járnak köztünk, mégsem a levegő vagy a napfény élteti őket. Az igazi örömöt tanítani sem lehetne nekik, képtelenek az őszinteségre, a kedvesség a szemükben pedig olyan vaskos hazugság, amit egész életükben fegyverként hurcolnak magukkal. Nem többek, mint gépként működő állati ösztönök.

Kétszínűség, így nevezték el a betegséget, akik elsőként találkoztak vele, jóllehet az áldozatoknak ezernél is több arca van. Sápadt árnyékai ők a valódi létezésnek, hiszen megállás nélkül véreznek odabent, emiatt telnek fel mocsokkal újra meg újra, és csak hogy enyhítsék ezt a fájdalmat, szennyet fröcsögve bárkit megmérgeznek maguk körül.

Egyik kezük a kérés nélkül felajánlott támasz, míg a másik pengeként tör utat magának idegen bordák között. Felizgatja őket, ahogy remegsz az arcodon átfutó kíntól, miközben egy kicsit újra megszakad a szíved, de sosem esnek ki a másik szerepből sem. Olyan ez, mintha a máglyád suttogná, ne félj, a tűz jót akar, vagy a veszpilló azzal szédítene, a föld élve is jól takar.

Érzelmi degeneráció kora a miénk, divattá nőtte ki magát ez a kényelmes többarcúság. Szeretünk egyszerűen élni, szavak helyett gyakran lájkokkal dobálózni, hallgatunk, de főleg elhallgatunk. Miért könnyebb így, mint kimondani az igazat? És vajon létezik az újraszületésnél kíméletesebb ellenszer erre a kórságra?

2016.01.06. 13:12, Ena

Fanfiction, mert jól esett.

Ezerkilencszázkilencvennyolc.

Most kivételesen nem magamról írtam, de még csak nem is valami szomorút, vagy egy megint könnyen túlgondolhatót.
Ez most könnyű és édes, mint a pillecukor, és egyetlen dologról szól csak, az viszont ott van minden sorában.
Egy újabb, és talán rövidke (HP) fanfiction-t hoztam ma, a Remus/Tonks párossal, valamint az egyik leghelyesebb varázslóbébivel a középpontban.
Ha szeretnéd elolvasni, akkor csak kattints!

Farkaskölyök

2015.12.28. 21:42

Karácsonyi hangulathoz.

Egy hegynyi avatar.

Halló! Gyártottam néhány karácsonyi avatart, felturbózva így kicsit nem csak a sütemény-díszítős és sütős-főzős hangulatomat, de még a reményt is, hogy hamarosan egy édes kiscica boldog gazdája leszek. ^^

Vidám készülődést kívánok, ha ezt olvasod, de leginkább azt, hogy legyen a Karácsonyod éppen olyan, amilyennek szeretnéd. ;)
2015.12.20. 10:21

Tizennegyedik morzsa.

A körforgásról.

Néha, amikor álom és ébrenlét határán egyensúlyozom a percet, bevillannak a már leélt életeim.

Az, amelyikben hóhérként csiszoltam egyre tökéletesebbre a végső csapást, hogy közben az arcom még előttem is titok volt, aztán egy másik, ahol mint szűkölő farkaskölyök szippantottam magamba az ébredező erdő illatát.

Férfi is lehettem már előzőleg. Mert csak a múltból magammal rángatott ösztön hagyatéka lehet, hogy megbámulok néha ugyanúgy egy-egy csinos nőt is az utcán, ahogy azt az esetek többségében inkább a férfiakkal teszem.

De voltam én már egészen apró halacska is, jelentéktelen cseppként csobbanva a végtelenbe, és lengedeztem végig egyszer százötven évet faként földbe gyökerezve, közben csak vártam; hol a csodát, hol meg a baltát.

Abban a sorsban pedig, amiben leginkább hinni tudtam, egy órásmester voltam, akinek a műhelye életeket is reparált, mert ott a visszafordíthatatlannal csaltam. Perceket adtam és vettem, bérül magamnak is éveket számoltam el, az egészben pedig a legjobb az volt, hogy szenvedéllyel űztem minden pillanatot, és közben felettem sem járt el az idő.

Van egy olyan élet, amitől viszont félek, mert szörnyű, mint a méreg. Meg a kínrím. Valóság a neve, és a jelen a jelmeze. Ebből egyelőre sem felriadni, sem kiszakadni nem tudok.
Itt csak egy hétköznapi emberlány vagyok, aki - ha a legfelső emelet az élet vége - kettesével szedi a lépcsőfokokat, úgy rohan az alkony felé, de csak mert összeomlik mögötte minden, amihez valaha hozzáért.

És mégsem cserélném el semmi könnyebbért ezt a félelmet. Igaz, hogy itt gyakran a szürke az egyetlen szín, és megesik, hogy önsajnálattól bűzlök, mégis, vannak napok, amikor csak biztonság és nyugalom leng körül, szinte bura alatt érzem magam, mintha én lennék a kis herceg egyetlen rózsája.

Ilyenkor csak mosolygok, már az sem érdekel, legközelebb mit vesz majd el tőlem a rák; a megmaradt időmet, vagy csak egy darabot belőlem. Mert mindent összevetve, ez az egyetlen életem, ahol enyém lehet az összes szerelmem, mint a könyvekbe zárt betűk, vagy egy csók attól, aki a legfontosabb.

Mindig, amikor megtorpanok, kézen fog a kényszer, de közben mégis támaszként inspirál. Egyszer a folytatásra buzdít, máskor csak a fülembe súgja: ma inkább ne is nyisd ki a szemed!

Vajon legközelebb miféle lényként tekintek majd vissza a most élő önmagamra?

2015.12.17. 07:11

Szárnyak zaja.

Megint a tündérek.

A tündérek a honlap tetején csak jönnek és mennek, a repülést soha meg nem unva váltogatják egymást, mintha muszáj lenne, úgyhogy a napokban szóltam nekik, jó lenne, ha abbahagynák kicsit ezt a mókát. Azóta nyugalom van. :3

Ezután, frissítettem (végre!) a polcom is, és még egy új írást is hoztam, aminek most semmi köze hozzám, Helgához viszont annál több. Mert nem elég, hogy róla szól, de még a cím is az ő nevét viseli.

... Helga ...

Ha pedig itt lent nagy bátran a "bővebben" linkre kattintasz, fotókat találsz majd az egyetlen hobbitról, aki képes megdobogtatni a szívem, és aki most hosszasan kielemzi, melyik ujjunkra nem ajánlatos húzni azt a bizonyos gyűrűt.

2015.12.12. 23:40

Tizenharmadik morzsa.

A hűségről.

:wave: by dxd Minden egyes morzsa, amit ide elhozok, valamilyen szinten személyes. Néha többé, máskor kevésbé. Ahogy már mondtam párszor, olyanok ők, mint egy blog, ami mellőzi a rendszerességet, és nem is mindig érthető konkrét. A mai is beáll félig ebbe a sorba, azzal a különbséggel, hogy kicsit félve osztom meg veled. Ennek az oka pedig nem is ritka kórság, egy olyan világban, ahol az önbizalom arany út lehet a boldogság felé.

Ez a morzsa a hűségről szól. (Igazából a fiúról, aki épp egy kemo utáni napon nevez engem szépnek, és aki még meg is csókol, annak ellenére, hogy tudja, szeretem a párom.)

... ide akkor kattints, ha szeretnéd elolvasni ...

2015.12.08. 19:45

Fanfic és képek.

I want to commit the murder I was imprisoned for.

Hallóka! Írtam még tegnap este egy rövidke fanfictiont Sirius Blackről, egész pontosan az azkabani kényszer-éveiről. Tényleg csak néhány gondolat, úgyhogy felesleges is volna hosszabban fecsegnem róla, inkább kattints a címére, ha szeretnéd elolvasni.

Megtört.

Itt lent pedig, a "bővebben" linkre klikkelve, megnézhetsz néhány képet, amik nagyon kedvesek a szívemnek. Van, hogy percekig is bámulom őket meredten, mert sokszor annyira többek tudnak lenni, mint egyszerű képek. Nekem. :3 Teljesen random kis válogatás ez, a felhalmozott kincseim közül szemezgetve. Egyelőre most csak ennyi, de majd érkeznek apránként a többiek is.
Figyelem, van köztük slash is! Szólok előre, mert így illik megakadályozni, hogy váratlanul, súlyos sérülést okozzanak - az arra érzékenyeknél - egyes fantáziák szüleményei. :$

2015.11.30. 16:47

Sweeter than bee pollen

... on a summer wind.

Új köntösbe bújtattam a honlapot, mert annyira zajlik körülöttem a tündérkedés egy ideje (a szokásos zsongáson is túl), hogy leállni sem bírok vele. Az egész a kishúgommal kezdődött, mert amikor róla írtam (ismét), annyira elkapott valami nagyon jó, hogy muszáj volt még itt is átalakítgatnom a dolgokat, hogy még inkább passzoljanak ehhez az érzéshez. :3 Az irományt, bár rövidke, fogadd szeretettel, és mint mondtam, az én pici tesóm és a tündérek, együttes erővel vettek rá, hogy írjak róluk néhány sort. Csak kattints, ha szeretnéd elolvasni!

...a tündér szíve erősen dobog és szabad...

2015.11.25. 10:51

Az ihletről.

Morzsa. És aztán megint csak morzsa. :)

Soha ne mondd, hogy soha! :)

Pattog a tűz.

Az asztalon felejtett pergamen vagyok. Tintára szomjazom. Rettegve gyűröm magam alá a sarkaimat kínomban, mert tudom - ihlet híján -, cserben fogsz hagyni ma is. Pedig olyan sok kívánságom lenne.
Mocskos szavakat akarok magamon érezni, vaskos hazugságokat, egy igazi kaland lábnyomát, és a való életet is, ahogy hozzám vágod nyersen. Vágyom még arra is, hogy végre a bőrömbe karcolj egy olyan szexuális fantáziát, amibe együtt pirulhatnánk bele. Sóvárogva nyújtóznék a toll alatt, papírnyelven nyögve könyörögnék a folytatásért, te pedig simogatnál minden egyes szóval, míg együtt mondatokat gyúrnánk belőlük. Nem értenéd, mi történik velem, de azért éreznéd a bizsergést az ujjaid alatt, ahogy a bőrünk összeér.

Bármit is írnál ma, a legjobb rész biztosan nem maradna el. De talán észre sem vennéd az orgazmusom két gondolat közt, pedig még a rostjaim is megolvadnának az örömtől, ha adnál rá esélyt. Óvatosan remegnék közben, nehogy megzavarjalak, és ha mégsem bírnék magammal, úgy a következő mondat hirtelen félbeszakadna, te pedig eldöntenéd helyettem, hogy könnyebb nekem a folytatás papírgalacsinként.
Ami pedig ezután következne, abban már nincs semmi meglepő: úgy hajítasz a tűzbe, mint egy használt szeretőt. Engem okolsz, amiért egy tehetségtelen senki vagy. Pedig én igazán készen álltam bármire.

Zsugorodom a lángok közt, füstként szökik el belőlem a szerelem egyetlen pillanat alatt. A halálom értelmetlen bosszú megint. Hisz' mindketten ugyanott tartunk: te a papírt hibáztatod, amiért nem mersz őszintén írni, engem pedig még mindig forróság kínoz, csak most már másképp fáj.

Aztán végleg ellobbanok.

Az idő lapoz egyet.

A tűz pedig pattog tovább.

2015.11.16. 21:54

Sweet. Nothing.

Kép-hegy.

Ebben a rövidke posztban képeket fogok megosztani. De nem akármilyeneket. Az összes rólam, illetve az életemről szól. Éppen ezért, a legtöbb meglehetősen intim, esetleg titokban készült (talán még én sem tudtam róla), vagy egyszerűen csak nem érett meg arra, hogy valaha is nyilvánosságra kerüljön.

Mégis elhoztam őket. Azért, hogy oldjam kicsit a valóságomból fröcsögő keserűséget. Mert ha nem lépek közbe, szép lassan megfertőz majd körülöttem mindent amit szeretek. Épp ezért vetek be még ilyen apróságokat is a harcomban. Ha kíváncsi vagy, esetleg vájkálnál, akkor kattints!

I PUG YOU!

2015.11.12. 16:56

Újabb morzsa.

Az egyik leghosszabb nap után.

A kezedben olcsó kávé, a szemedben fájdalom. Rám nézel, és tudom, épp próbálod megfejteni a pillantásom, ami ezer közül csak egy, és igazából már régóta nem is az enyém. Egy betegség bámul rád helyettem, ő pedig szereti eltúlozni a dolgokat.

Szívesen átváltoznék most. Akármi mássá, ami nem én vagyok, hogy álcázzam kicsit a gyengeséget. Bár megtehetném. Mert nem akarom, hogy ennyire félj. Csak azt, hogy könnyebb vagy egyszerűbb legyen, én pedig újra több, mint egy sápadt arcra vésett halálos ítélet.

Lennék a kedvedért...

... az apró ág, ami reszket a madárka alatt, de nélküle még inkább.

... a hang, ami a néma torkában rekedve csak üres levegőt kiált.

... a hajnal, aki saját Napjának fénye elől menekül.

... a sóhaj egy élet utolsó mondata után. De a szívdobbanás is: az első.

... a gondolat, amit csak lehunyt szemmel látni.

... a gyógyszer, ami a megszokás ellenszere.

... a föld legalsó rétege, vállamon minden sár súlyával.

... a jégkocka, aki a gyertyalángba szerelmes.

... a pitypang egyik ejtőernyőse viharos szélben.

... az ismeretlen a hídon, aki sem ugrani, sem maradni nem mer.

... az utolsó, aki a fülembe súgja: nem bírom tovább.

És néha... én lennék egy kicsit még Te is.

Olyankor pedig, már nem csak látnám, érezném is, milyen nagy szükséged van rá, hogy erős legyek megint. Tudom, csak kérnem kellene a segítséged, mégsem teszem meg. Már így is túl régóta vagy a forrása minden jónak az életemben. A saját tartalékaim rég feléltem.

És ahogy a kórterem komor falai közé is mindig egyedül lépek be, úgy arra a messzi helyre is nélküled indulok majd, ahonnan nem szoktak visszajönni az emberek.

2015.11.10. 15:59
Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG