A nevem Ena, ez pedig az én online menedékem, ahol elsősorban a gondolataimat, érzéseimet, valamint hosszabb-rövidebb írásaimat gyűjtöm össze. Találhatsz még nálam egyszerűbb grafikai szárnypróbálgatásokat, könyvkihívásokat és alkalomadtán dekorációs ötleteket is, amikkel az otthonom igyekszem hangulatosabbá varázsolni. Bővebben... >>>

Ha dobnál egy like-ot...Ha itt az oldalon hagynál nyomot...Ha levélben üzennél...


Make Love Not Warcraft.Honlap szerkesztéshez.Amy világa.Borostyán Sziget.Szitaköltő.Remie kuckója.
Színes szavak.Egy titokzatos világ.

Ők itt mindenféle fájdalmaim ellenszerei, néha aktuális, máskor régi örök-kedvenc dallamaimmal bővítve ezt a végtelenségbe nyúló listát, amit a youtube révén megoszthatok veled is.

The Fields of Ard Skellig ~ The Witcher 3

Még több kedvenc dallamom itt . . . >>>

 
szavazás
Hozzád melyik áll közelebb?

Olvasás.
Írás.
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 

 

 

 

 

 

 

 

 

RÓLAM AKTUÁLIS BETŰK KÉPEK DEKOR KIHÍVÁS

az oldalról és rólam pár szóban

A nevem Ena, ez pedig az én online menedékem, ahol elsősorban a gondolataimat, érzéseimet, valamint hosszabb-rövidebb írásaimat gyűjtöm össze. Ezenkívül találhatsz még nálam egyszerűbb grafikai szárnypróbálgatásokat, könyvkihívásokat és alkalomadtán dekorációs ötleteket is, amikkel az otthonom igyekszem hangulatosabbá varázsolni.

Ritkábban mesélek magamról, mert megnyugtat már az is, ha valaki más bőre alá bújhatok írás közben, vele együtt sírok, vagy épp átvészeljük együtt a bajt, és gyakran még erőt és bátorságot is nyerek.  Ez az, ami a legjobb az egészben: hiszem, hogy mindezt igazából saját magamtól kapom. Írok, mikor jókedvem van, mert szórakoztat, és írok akkor is, ha szomorú vagyok, hogy segítsen kimászni a mocsárból. Ha másnak is tetszik, amit itt művelek, akkor már van harmadik ok is.

Találhatsz nálam írásokat fandomokon innen és túl, elvétve köztük egy-két slasht is, okoskodást, recepteket, saját grafikát, néha fotókat, dekorációkat, és apránként mindből egyre többet. Rólam talán elég ha tudod, hogy szeretem a nyugalmat, a színházat, a finom ételeket, a szerelmet és a csókot, az őszinteséget, a forró nyarat, a laptopomat, a fehér csokit, Remust, és a nagy vihart is. Imádom a hosszú sétákat, az írást, a Blizzard ötleteit, a kisállatokat ajnározni, a nevetést, a hegedűszót, a tündéreket, a szép kezeket. És szeretek a sorok között is olvasni, de még jobban azt, ha nekem sikerül oda elrejtenem valamit.

Ha további információkat szeretnél megtudni az oldalról, esetleg rólam, akkor ajánlom figyelmedbe az impresszumot és a kérdezz-feleleket. Ahhoz pedig, hogy igazábban is megismerj, a honlap tartalmán keresztül vezet a legrövidebb az út. Amennyiben úgy döntesz, hogy belevágsz, jó böngészést! Örülök, hogy itt vagy! :)

IMPRESSZUM      KÉRDEZTETEK-VÁLASZOLTAM      NYILATKOZAT