A nevem Ena, ez pedig az én online menedékem, ahol elsősorban a gondolataimat, érzéseimet, valamint hosszabb-rövidebb írásaimat gyűjtöm össze. De találhatsz még nálam ezenkívül egyszerű grafikai munkákat, és néha olyan dekorációs ötleteket is, amikkel az otthonom igyekszem hangulatosabbá varázsolni. Írok, mikor jókedvem van, mert szórakoztat, és írok akkor is, ha szomorú vagyok, hogy segítsen kimászni a mocsárból. Ha másnak is tetszik, amit itt művelek, akkor már van harmadik ok is. Bővebben... >>>


Make Love Not Warcraft.Honlapszerkesztéshez.Amy világa.Borostyán Sziget.Remie kuckója.Lothlorien.Macskaszem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 r ó l a m a k t u á l i s b e t ű k k é p e k d e k o r

// az oldalról // rólam // pár szóban //

A nevem Ena, ez pedig az én online menedékem, ahol elsősorban a gondolataimat, érzéseimet, valamint hosszabb-rövidebb írásaimat gyűjtöm össze. Találhatsz még nálam ezenkívül egyszerű grafikai munkákat, és néha olyan dekorációs ötleteket is, amikkel az otthonom igyekszem hangulatosabbá varázsolni.
Magamról ritkábban mesélek, mert megnyugtat már az is, ha valaki más bőre alá bújhatok írás közben, vele együtt sírok, vagy épp átvészeljük együtt a bajt, és gyakran még erőt és bátorságot is nyerek.  Ez az, ami a legjobb az egészben: hiszem, hogy mindezt igazából saját magamtól kapom. Írok, mikor jókedvem van, mert szórakoztat, és írok akkor is, ha szomorú vagyok, hogy segítsen kimászni a mocsárból. Ha másnak is tetszik, amit itt művelek, akkor már van harmadik ok is.
Találhatsz nálam írásokat fandomokon innen és túl, elvétve köztük egy-két slasht is, okoskodást, recepteket, saját grafikát, néha fotókat, dekorációkat, és apránként mindből egyre többet. Rólam talán elég ha tudod, hogy szeretem a nyugalmat, a színházat, a finom ételeket, a szerelmet és a csókot, az őszinteséget, a forró nyarat, a laptopomat, a fehér csokit, Remust, és a nagy vihart is. Imádom a hosszú sétákat, az írást, a Blizzard ötleteit, a kisállatokat ajnározni, a nevetést, a hegedűszót, a tündéreket, a szép kezeket. És szeretek a sorok között is olvasni, de még jobban azt, ha nekem sikerül oda elrejtenem valamit.
Ha további információkat szeretnél megtudni az oldalról, esetleg rólam, akkor ajánlom figyelmedbe itt lent az impresszumot és a kérdezz-feleleket. Ahhoz pedig, hogy igazábban is megismerj, a honlap tartalmán keresztül vezet a legrövidebb az út. Amennyiben úgy döntesz, hogy belevágsz, jó böngészést! Örülök, hogy itt vagy!

Ha levélben szeretnél üzenni, akkor kattints ide: E-MAIL

IMPRESSZUM      KÉRDEZTETEK-VÁLASZOLTAM      NYILATKOZAT