A nevem Ena, ez pedig az én online menedékem, ahol elsősorban a gondolataimat, érzéseimet, valamint hosszabb-rövidebb írásaimat gyűjtöm össze. Találhatsz még nálam egyszerűbb grafikai szárnypróbálgatásokat, könyvkihívásokat és alkalomadtán dekorációs ötleteket is, amikkel az otthonom igyekszem hangulatosabbá varázsolni. Bővebben... >>>

Ha dobnál egy like-ot...Ha itt az oldalon hagynál nyomot...Ha levélben üzennél...


Make Love Not Warcraft.Honlap szerkesztéshez.Amy világa.Borostyán Sziget.Szitaköltő.Remie kuckója.
Színes szavak.Egy titokzatos világ.

Ők itt mindenféle fájdalmaim ellenszerei, néha aktuális, máskor régi örök-kedvenc dallamaimmal bővítve ezt a végtelenségbe nyúló listát, amit a youtube révén megoszthatok veled is.

The Fields of Ard Skellig ~ The Witcher 3

Még több kedvenc dallamom itt . . . >>>

 
szavazás
Hozzád melyik áll közelebb?

Olvasás.
Írás.
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 

 

 

 

 

 

 

 

 

RÓLAM AKTUÁLIS BETŰK KÉPEK DEKOR KIHÍVÁS

vendégkönyv
[3-1]

2016.01.18. 17:34 Idézet
Lai

Szia!

Sokáig gondolkoztam azon, mit írhatnék ide. Abban biztos voltam, hogy szeretnék valami visszajelzést adni/nyomot hagyni itt, csak azt nem, hogyan tegyem ezt. Az oldalad nagyon szép, a design igényes, látszik, hogy foglalkozol vele. Valójában nem olvastam minden írásodat, de amelyeket igen, azok elnyerték tetszésemet, szépen fogalmazol. Az általad gyűjtött/feltöltött képek is nagyon tetszettek, sok az én stílusomat tükrözi. Ha valaki azt kérné, írjak valami negatívumot is, hát ilyet nem tudnék felsorolni. Szóval a munkáid nagyon megnyerőek, ha eddig nem is, ezentúl valószínűleg rendszeres olvasód leszek. (:

Üdv:
Lai
 


Válasz:

Szia, Lai!

Köszönök minden kedves szót, amit nálam hagytál, nagyon jól esnek! Örülök, hogy tetszik, ami itt folyik, hogy van amiben hasonlóak vagyunk, és persze nagy örömmel veszem majd azt is, ha felbukkansz még errefelé. :) 


2015.09.10. 12:41 Idézet
AncsiArt

Kedves Ena!

Alig jutottam az oldalra, már szerelembe estem. Hosszú szerelem lesz. :)

Tömören, lényegre törően ennyi.

Szép napot kívánok neked! :)

Ancsi


Válasz:

Ez aranyos. :) És örülök, ha itt leszel, Ancsi!

 


2015.09.04. 18:21 Idézet
Viki

Szia, Ena! 

Remie oldalán bukkantam rá az oldaladra, és kíváncsi voltam, így jutottam el hozzád, és pár napra itt is ragadtam, ahogy beleéléssel és nagy-nagy mosollyal olvastam a Remus-Tonks és Remus-Sirius összesedet, és itt a mosoly arra vonatkozik, hogy örütem, hogy kicsit nosztalgiázhatok, hogy velük lehetek, mert megmondom, régen olvastam velük, és főleg a Dorásoknál örültem, mert velük aztán olyat, ami így meg is ragad, és tetszik, még régebben. :) 

Tetszik az írásmódod, a hangulat, amit közvetítesz, teljesen átélhetőek az érzesek, amiket közvetítesz, akár vidám, akár szomorút írsz. A Tonksosok közül az első találkozáson vidultam a leginkább, bár mint mondtam, mindegyik tetszett. :) Nekem kifejezetten tetszik, amikor jelen időben írsz, bár egy-két helyen múltba váltasz benne, de ettől függetlenül jók. :) 

Nagyon szívesen írtam volna hozzájuk külön véleményt, de nem találtam, hol lehetne, lehet, nem is tudnék, amit egyébként sajnálok, szívesen csevegtem volna külön-külön az olvasási élményekről. :) 

Egy dolog: már ahogy belekezdtem, az volt az érzésem, hogy téged már olvastalak korábban, de aztán úgy voltam, talán csak összetévesztem, de amikor elolvastam a Marcipánt, biztos voltam, hogy azt már olvastam korábban - ott egyébként jót kacarásztam azon, mikor Tonks rájön, hogy jobban szereti a férfit, mint a diós tekercset... ez fontos szempont :D 

Szóval nem tudom, a továbbiakban is hozol-e újabb olvasnivalókat velük -  a másik fandomot nem ismerem -, én nagyon örülnék neki. :) :) 

Üdv, Viki 

 


Válasz:

Szia, Viki!

Örülök, hogy ennyit olvasgattál, annak még jobban, hogy volt, amelyik irka tetszett is. A hibákat kérlek nézdd el, azok a legrégebbi írásaim, amiket kiszúrtál, és ha túl sokat nem is fejlődtem azóta, összeszedettebb biztosan lettem. Egy kicsit. :)

A külön-külön véleményezősdinek nem láttam értelmét, mert úgy vettem észre, manapság nagyon kevesen szeretik leírni a vélmenyüket valamiről. Talán ennyire rohanunk. Ezért is lepett meg, nem kicsit, mikor láttam, hogy felavattad a vendégkönyvem. :)

Ha olvastál tőlem korábban, akkor még biztosan Puppy néven szerepeltem, leginkább Merengőn. Tudod hogy van ez, a neten olyan könnyű dobálózni a név csereberével.

Nem ígérek semmit, mert a fandomot (fogalmam sincs hogyan és mikor), de lassan kinövöm. Tény, hogy imádom az egészet (ez nem is fog változni), és néha biztosan elkapnak majd még egy-egy körre Remuszék, de már nem olyan hévvel, mint azelőtt. Ha érted. :D

Örültem neked.


[3-1]